Tagliatelle met pompoen, paprika en rode ui

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g pompoen
  • 2 uien, rode
  • 1 teen knoflook
  • 2 el amandelen (geschaafde)
  • 150 ml groentebouillon
  • zonnebloemolie
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Maak de groenten schoon.
    Snij de pompoen in frietjes, de paprika's in reepjes, de uien in ringen.
    Pel en snipper de knoflook.
  3. Fruit de ui en knoflook glazig in olie.
    Doe er de pompoen en paprika bij en roerbak even.
    Blus met bouillon en laat 5 minuten sudderen.
    Breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de pasta met de groenten en werk af met amandelschilfers en eventueel nog wat groen.

 

 

 

Door: 
Carmen Waterslagers
Bron: 
Dagelijkse Kost