quiche met broccoli, gerookte zalm en zachte geitenkaas
ingrediënten
bladerdeeg * 4 eieren * 150 ml sojaroom * 200 g gerookte zalm * flinke portie broccoli, in schijfjes * potje verse geitenkaas * oregano * dille * zout en peper *
bereiding
Verwarm oven voor op 200 ° C
Leg het bladerdeeg in een ovenschaal en prik er gaatjes in.
Snij de broccoli in schijfjes en maak ze bijtgaar. lat goed uitlekken. Kluts de eieren en de sojaroom, voeg de peper en zout toe naar believen.
Hak de oregano en de dille fijn. Schik op het bladerdeeg de helft van de zalm en de broccoli, smeer de verse geitenkaas erover en strooi er wat dille en oregano over. Werk af met nog wat broccoli en zalm en nog wat kruiden. Giet het eimengsel erover.
bak in de oven tot eimengsel gesolt is. Dien warm of lauw-warm op met een slaatje